Heti alkuun maanantain paras uutinen: se valmistuu sittenkin - siis kaarrokeneule extrapitkillä hihoilla XL-kokoisena! Jippii... alkoikin jo kyllästyttää mustalanka, josta irtoilee nöhtää valkoiseen sohvaan. Puserosta pitää vielä ommella hihat ja päätellä etu- ja takakappaleen langat. Onneksi olin niin reipas hihoja tehdessä, että päättelin langanpäät heti, mikä olisi jatkossakin varsin hyvä tapa omaksua;) Joka tapauksessa saatte puserosta kuvan heti kun saan viimeistelyn kuntoon ja miehen kotiin inhimilliseen aikaan, jolloin on päivänvaloa... siihen voi mennä kyllä muutama päivä, mutta viikonloppuna viimeistään.

Maanantaiaamuna yleensä työpaikalla on miljoona asiaa hoidettavana kuten tänäänkin, mutta onneksi joku ihana oli tuonut työpöydälleni postin mukana saapuneet Novitan lankakartat ensi syksyksi ja talveksi. Mutta kääk: kartalta puuttui kokonaan se lehmuksen vihreä Nalle, jota olen koko kevään kestäneen Lankahamsteri-kilpailun ja pudotuspelin ajatellut hankkivani sitten joskus, kun saan kaikki Ufot tehdyiksi. Joten, ei auttanut, oli pakko lähteä ostamaan kyseistä sävyä, koska siitä tulee aivan ihanat Ene's Scarf ja saunasukat.

97309.jpg

Kaiken kaikkiaan uutuusvärit eivät tehneet mitenkään lähtemätöntä vaikutusta, etten sanoisi, että värit ovat melko tavanomaisia talvivärejä ja jotenkin vanhan toistoa, aikaisemmin jo nähtyjä. Ajattomia sinisiä, harmaita sekä Novitalle tyypillisiä moniraitoja, jättiraitoja ja coloreja, jotka henkilökohtaisesti jätän mieluummin ostamatta. Teddy taisi olla viime talven suosikkilanka, joka jatkaa tulevanakin talvena, uutuutena muutamia punertavia sävyjä (marjapuuro, tiilenpunainen ja viinipunertava) sekä petroolin sävyinen. Teddystä tulee uutuutena Teddy Galaxi, johon on lisätty 4 % lurexia -ennustaisin, että ensi talvenakin tulemme näkemään ponchoja, erityisesti kimaltelevia ponchoja. Sekä tulemme näkymään, sillä valikoimaan tulee Valoville ja Valoanni- langat, jotka ovat kaiketi heijastavia lankoja, koska toinen on huomioliivien keltainen ja toinen neonpunainen, molemmat täyttä polyamidia. Kartassa on myös joitakin muita uutuuksia, mutta mikäli jotain valikoimasta poistuvaa väriä haluaa, niin se on tehtävä hyvissä ajoin, sillä kaupoista tavallisesti löytyy loppukesällä vain lankahylly ilman lankoja...

97312.jpg

Tämän blogin virallinen valvoja tunkeutui kuvaan:)

Ihan Itse palstan leimasinkuvavaihdon kuvat saapuivat myöskin tänään, joten tänään oli paljon kuvattavaa. Vaihdon emo kokosi jokaiselta leimat ja hoiti postituksen eteenpäin. Monenlaisia leimoja sain saaliiksi, tässä muutama kuva niistä.

97314.jpg

97315.jpg

Nyt on sitten taas pitkäksi aikaa askarreltavaa ja neulonnan to-do- lista vaan pitenee.. vaikka totuuden nimissä täytyy myöntää, että Ene's Scarf on ollut listalla jo kauan, lanka ainoastaan on puuttunut.

Joten, tällainen päivitys tällä kertaa, taidan painua kaarrokkeen kimppuun.

Aurinkoista alkavaa viikkoa,

Outi